Bedrijfsuitjes

Het kantoor even ontvluchten en een gezellige dag met je collega’s? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Geef aan wat u wilt en wij regelen het voor u!

Gezelligheid:

Gezellig dagje in een andere omgeving? Outdoor park Reusel gelegen in het bosrijk gebied heeft hiervoor de ideale locatie gecombineerd met leuke activiteiten. Liever lekker een drankje doen met een lekkere bbq? Dit is ook mogelijk! Geef aan wat u graag wilt als bedrijf en wij regelen het voor u!

Hoogtes brengt bij elkaar:

Samen met je collega’s uitdagende hoogte parcoursen afleggen of liever met twee voeten op de grond blijven? Verscheidende activiteiten zijn er mogelijk waarbij fun vooropstaat maar ook gewerkt wordt aan de teamspirit en probleem oplossende vaardigheden.

“Team Spirit” arrangment:

Met het team het jaar afsluiten of juist gezellig samen beginnen? Outdoor park Reusel biedt de combinatie van sportieve activiteiten met daarna lekker relaxen. Onze blokhut geeft de sfeer dat je even in het mooie oostenrijk zit met een lekker biertje en Schnitzel erbij, er zijn vele activiteiten mogelijk. Samen in overleg bekijken wat het doel is van het uitje en stellen daarop het sportieve programma samen.

100%- arrangement:

Het 100%-arrangement is een totaal verzorgde dag Van A tot Z voor maar € 65,00 p.p. (vanaf 25 personen)

Zakelijk arrangement:

Niet altijd dezelfde saaie vergaderruimte maar op een unieke plek, met een sportief randje eraan, vergaderen.

Maatwerk van activiteiten maar ook vele mogelijkheden in transport,eten & drinken en accomodatie.

Leg uw wensen aan ons voor: bel of mail.

ADRES:

Burgemeester Willekenslaan 5
5541 NA Reusel