Nieuw!

Op de Hoogte Blijven?

Op deze pagina vind je alles over nieuwe activiteiten en over de activiteiten die we nog druk aan het ontwikkelen zijn. Hou deze pagina goed in de gaten, om altijd op de hoogte te blijven van het leuks wat er komen gaat. Misschien zit daar wel het perfecte uitje voor jou bij.

Rondje Reusel

Opzoek naar een actief, cultureel en culinair dagje uit met de familie, vriendengroep of het bedrijf? In samenwerking met XTRA-SOCIAL. Foodcafé en Hermans Tweewielers organiseren we een compleet verzorgd uitje met voor ieders wat wils!

GellyBall

Gellyball is het vriendelijkere broertje van paintball. Net zo spannend, net zo leuk, geen blauwe plekken. Ben je geinteresseerd? Klik vooral verder hieronder voor meer informatie!!

Fietsen

In samenwerking met Hermans Tweewielers kun je nu ook bij Outdoor Park Reusel mountainbikes en e-bikes huren. Wil je lekker op de fiets onze prachtige omgeving verkennen? Klik hieronder!!

De Peelse Heide

Het gebied rondom het Outdoor Park heeft prachtige natuur en bezienswaardigheden te bieden. Speciaal voor de kinderen, neemt de Witte Vos ze mee op smokkelpad. De ervaren wandelaar kan alle geheimen van de Peelse Heide ontdekken. Benieuwd?

ADRES:

Burgemeester Willekenslaan 5
5541 NA Reusel